Bryllupskakesmaking <3

DSC05351   Skal du gifte deg? Og leter etter drømmekaken til deres store dag? Lørdag 1. April kl. 15.00 arrangeres bryllupskveld hos Puro Stylister, og der kan dere få smake på de mest populære bryllupskakene. Dere vil få mulighet til å prate om designet på deres perfekte kake, og få forslag og tips både når det gjelder smak og design. Gå gjerne inn på arrangementet for mer info, og trykk "skal"  eller send en mail, dersom dere ønsker å komme. Info om bryllupskvelden her Drømmekake leverer kaker av høy kvalitet, både når det gjelder smak og design, og fornøyde kunder er det absolutt viktigste. Vi legger derfor vår ære i å lage kaker av høy kvalitet. Alle kakene produseres i godkjent bakeri, for deres og gjestenes trygghet. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig bryllupskveld. Ta gjerne kontakt for mer info Mail: post@drommekake  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *