Bryllupskveld på Puro Stylister 5. Mars <3

Nå nærmer det seg høysesong for bryllup, og i den anledning arrangerer Puro Stylister og Drømmekake en bryllupskveld for vordende brudepar Lørdag 5. Mars kl 15.00 Drømmekake spesieldesigner kake helt etter deres unike ønske.På bryllupskvelden vil dere få mulighet til å smake på noen av de mest populære bryllupskakene, så dere kan smake dere frem til deres smaksfavoritter 🙂 Dere vil også få prate litt om designet på deres drømmekake til den store dagen <3 Puro Stylister har flinke stylister med mange års erfaring innen makeup og brudefrisering. De vil vise vår- og sommertrender som egner seg til brudeoppsett, og også brude-makeup. Hudterapaut Lynda Westhoff på Kilden- Helse vil komme å snakke om hvordan huden din kan gløde ekstra på den store dagen. Hun har over 15 års erfaring i bransjen og vil dele sine beste tips med deg. Du som kommer vil få gode tilbud og det trekkes ut en vinner av en " Bride to be" som er en brudepakke til en verdi av 5000kr Adresse for dagen er de flotte lokalene til Puro Stylister, Grønland 41 ved Union i Drammen.   Vi gleder oss til å møte dere for å planlegge deres store dag <3 For påmelding send mail til post@drommekake.no  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *